Over WinterleaseOver Winterlease

Over Winterlease

Winterlease is een kleinschalige leasemaatschappij welke eigendom is van AD Autobedrijf de Winter in Sint Nicolaasga. Op deze pagina leest u meer over ons bedrijf.

Lees verder

Over Winterlease

Wie zijn wij

Winterlease is een kleinschalige leasemaatschappij welke eigendom is van AD Autobedrijf de Winter in Sint Nicolaasga. Het AD Autobedrijf is opgericht in 1991, Winterlease is in 1995 van start gegaan en was tot voor kort alleen actief in de directe omgeving van het autobedrijf. Er rijden momenteel ruim 70 Winterlease-auto’s rond. Ons huidige werkgebied is de gehele provincie Friesland.

Naar onze private lease oplossingen

Naar onze zakelijke lease oplossingen

Klein maar fijn

De kleinschaligheid maakt dat overheadkosten laag zijn en dat vertaalt zich direct in een scherpe tariefstelling. Een ander voordeel is dat de lijnen kort zijn en wij zaken administratief graag eenvoudig en overzichtelijk houden. U doet direct zaken met de ondernemer zelf.

Meegroeien en meekrimpen

Als ondernemer weten we maar altijd te goed dat uw bedrijfsomstandigheden kunnen wisselen. Zo wilt u bij groei snel kunnen opschakelen met bijvoorbeeld een grotere (bedrijfs)auto. Of u heeft (tijdelijk) extra vervoer nodig. En als het even tegenzit is het plezierig dat u gemakkelijk naar een goedkopere leaseauto zou kunnen overstappen.

Bij Winterlease kan dat allemaal en zit u niet voor jaren vast aan een zakelijk leasecontract. Meegroeien en meekrimpen noemen we dat. De overstap condities zijn altijd reëel en licht ondergetekende graag in een persoonlijk gesprek toe.

Graag tot ziens,

Theo de Winter
Directeur/eigenaar

Theo de Winter

AD Autobedrijf de Winter

Poort 1
8521 MC St. Nicolaasga
0513-431600
0513-431250
info@autobedrijfdewinter.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats