Private LeasePrivate Lease

Private Lease

Private lease van Winterlease is optimale mobiliteit met zekerheid én vrijheid. Op deze pagina leest u meer over onze private lease oplossingen.

Lees verder

Private Lease

Private lease is optimale mobiliteit met zekerheid én vrijheid. Bij Winterlease kunt u binnen een week rijden met een nieuwe- of gebruikte auto. Voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand zijn de volgende zaken inbegrepen:
  • Afschrijving en rente
  • Houderschapsbelasting
  • All-risk verzekering
  • Onderhoud, reparaties en banden
  • Vervangend vervoer
  • 24/7 pechhulpservice

Nieuwe auto

Bij Winterlease te Sint Nicolaasga heeft u altijd de keuze uit een flink aantal merken/modellen. Variërend van een Citroën C1 tot een Mercedes C-klasse. En altijd voor een bijzonder scherp private lease tarief. Zo least u al een auto vanaf slechts € 199,- per maand (looptijd 60 maanden/12.000 km per jaar).

Persoonlijk advies is standaard

Winterlease staat voor persoonlijk advies. Daarom geen website waarop u alles zelf dient te regelen. Graag maken we voor u in een persoonlijk gesprek op basis van uw specifieke wensen een voorstel op maat. Bel nu Theo de Winter op 0513-431600 om een afspraak te maken.

Gebruikte auto

Alle auto’s met een verkoopprijs tussen € 3000,- en €20.000,- die bij ons in de showroom staan kunt u ook leasen. Klik hier voor de actuele voorraad.

Voorstel op maat

Kom langs voor een proefrit én een private-leasevoorstel op maat. Bel Theo de Winter op 0513-431600 voor een afspraak en wij zorgen ervoor dat de auto van uw keuze klaar staat. U kunt ook het onderstaande formulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

AD Autobedrijf de Winter

Poort 1
8521 MC St. Nicolaasga
0513-431600
0513-431250
info@autobedrijfdewinter.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats